Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ 2017

«Ήταν τρία υπέροχα χρόνια… Σας ευχαριστούμε και… αντίο Γυμνάσιο. Πάμε Λύκειο».
Με αυτά τα λόγια και μέσα σε μια χαρούμενη και συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου αποχαιρέτησαν το 5ο Γυμνάσιο Σερρών, το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου.
Με ποιήματα, κείμενα , φωτογραφίες και σάτιρα, μοιράστηκαν με τους καθηγητές τους, αναμνήσεις από τα τρία χρόνια στο Γυμνάσιο, αλλά και τους οραματισμούς και τις αγωνίες για το μέλλον τους.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν video που δημιούργησε για τους μαθητές ο Διευθυντής μας κ. Σαρηβασιλείου Χαράλαμπος και περιλάμβαναν στιγμές από διάφορες εκδηλώσεις τους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο απερχόμενος πρόεδρος του συλλόγου κ. Κωνσταντινίδης Εμμανουήλ και ο νεοεκλεγείς κ. Κωστόπουλος Γεώργιος, καθώς και μέλη του νέου ΔΣ του Συλλόγου. Τα παιδιά χάρισαν σε όλους από ένα αναμνηστικό γλαστράκι και γλυκά. Στο τέλος μια ομάδα μαθητών και μαθητριών εντυπωσίασαν με Ελληνικούς Παραδοσιακούς χορούς, συντονίστρια των οποίων ήταν η κ. Πετρομελίδου Ελένη. Στην διοργάνωση της αποχαιρετιστήριας γιορτής συνέβαλλαν επίσης οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας κ. Κοσατζή Χρυσή, κ. Σταυρίδου Κατερίνα, κ. Καντάνη Αθηνά, κ. Νίκη Στανίση και οι υποδιευθυντές κ. Δημήτρης Μαντζαρίδης και Στέργιος Κοσκινάς. Τη φωτογράφιση της εκδήλωσης ανέλαβε η Μαθητική Φωτογραφική Ομάδα 5ο ΚΛΙΚ (υπεύθυνος Αθανασιάδης Αθανάσιος)
Οι καθηγητές ευχήθηκαν στους μαθητές καλή πορεία στη ζωή τους και τα όνειρά τους να γίνουν πραγματικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου